Het Toverbos, locatie Haverweg

Deze locatie van Het Toverbos (Haverweg 63) heeft twee groepen genaamd Zonneschijn en Maneschijn. In elke groep kunnen maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar worden opgevangen. Wij vinden het belangrijk dat elk kind zich prettig voelt en een leuke tijd heeft op het kinderdagverblijf. Dit proberen wij onder andere te realiseren door ervoor te zorgen dat er voor elke leeftijd binnen deze groep een juiste inrichting en een passend spelaanbod aanwezig is. Op deze locatie lopen wij binnen niet met schoenen die wij buiten ook dragen om te voorkomen dat kinderen ongewenst met vuil in aanraking komen. In de hal staat een mandje waarin hoesjes liggen die over de schoenen getrokken kunnen worden als u de groep wil betreden.

Vertrouwde gezichten

Veel ouders zijn uiteraard druk met de verzorging van hun pasgeboren kroost en willen nog helemaal geen keuze maken voor een basisschool. Sterker nog, ze zijn hier helemaal niet mee bezig. Dit begrijpen wij heel goed. Voor deze groep mensen is onze locatie aan de Haverweg 63 een perfecte oplossing. Hier bieden wij namelijk kinderopvang aan op een neutrale plek met alleen maar vertrouwde gezichten. Wij staan in nauw contact met alle basisscholen in Rheden zodat de doorgaande leerlijn (goede aansluiting op school) gewaarborgd is maar een keuze voor een basisschool nog niet gemaakt hoeft te worden.

Wanneer uw kind hier aan toe is laten wij het (tenzij u hier bezwaar tegen heeft) kennismaken met de basisscholen in Rheden. Naar welke school uw kind uiteindelijk gaat als hij of zij 4 wordt maakt niet uit. Het gaat erom dat ze al een keer een school hebben gezien zodat ze hier al een beetje aan kunnen wennen. Wanneer wij weten naar welke school het kind gaat zullen wij hier rekening mee houden en het kind deze laten bezoeken. Samen met één van onze pedagogisch medewerkers zal een groepje peuters in de klas en op het schoolplein gaan kijken en hopen wij op deze manier de kinderen iets meer vertrouwd te maken met deze omgeving.

Bent u enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met ons op! Wanneer wij van u een bericht hebben ontvangen krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Bel ons op 026 - 4954165
Mail ons op info@hettoverbos.nl

Download Aanmeldformulier

Bezoek onze locatie Haverweg